Smart Repair

Karosseriavdeling på Dokken Bil AS

Vi har et godkjent karosseri -og lakkverksted, og er medlem av Norges Bilbransjeforbund, med topp moderne utstyr, høy kompetanse og faglærte medarbeidere. Vi har avtaler med alle forsikringsselskap ved forsikringsskader; vi reparerer uavhengig hvilket bilmerke og forsikringsselskap du har. I mange tilfeller, eldre bilmodeller, blir lyktene gule eller matte. Hos oss kan vi som oftest behandle lyktene med UV-klarlakk slik at de blir EU godkjente. Må vurderes enkeltvis. Reparerer "parkeringsbulker" uten lakkering, hvis bulken er slik at dette kan utføres, på alle bilmerker. Ta kontakt slik at dette blir vurdert!

Små skadereparasjoner på din Toyota?

Små skader, bulker, merker og riper på bilen er ikke bare stygt, det kan også forårsake rust. Vi kan fikse det på en rask og rimelig måte.

Har du en liten ripe eller skade? Ta kontakt med oss så går vi over bilen og identifiserer skaden som kan repareres med Toyota Smart Repair.

Eksempler på hva vi kan fikse med Toyota Smart Repair:

LITEN

Vi kan reparere mindre lakkskader på bilen, uten tidkrevende og kostbare prosesser som kreves for å lakkere hele siden. Det er raskt, enkelt og rimelig.

Pris fra kr. 2 900,-

MIDDELS

Vi fikser flere små ’sår’ i lakken, som f.eks. kan komme når en er uheldig i parkeringshuset.

Pris fra kr. 3 900,-

STOR

Er skadene større, må vi gjøre en mer omfattende jobb.

Pris fra kr. 4 900,-

LAMPE-FIX

Syntes du at lyktene dine ikke lyser like godt som før? Ved å benytte lampe-fix vil lampene få en hel og klar overflate igjen.

Kr. 1 495,- pr. lampe

Bilder er ment som illustrasjon, vurdering blir gjort fra bil til bil.