Dokken Bil A/S er Toyota forhandler for Midt- og Nord Gudbrandsdal, og har sin beliggenhet på Vinstra. Firmaet ble etablert i 1969, og startet med Toyota i 1971. Idag er vi 19 ansatte, og er en av de ledende bilforretninger i distriktet.

Dokken Bil AS er et verksted hovedsak for Toyotaeiere, men vi er så mye mer enn det!

VERKSTED

Vårt verksted er autorisert Toyota-verksted, derfor har vi spesialisert kompetanse innen tekniske oppdateringer og mekaniske reparasjoner. Vi utfører mekaniske og tekniske reparasjoner, hovedsakelig på Toyota, men også på andre bilmerker. Vi utfører også Periodisk Kjøretøy Kontroll (EU kontroll) på alle merker til fast pris. Vårt verksted er godkjent for å utføre EU kontroll på alle bilmerker. Vi har fastpris: 1095,-

Vi utfører selvfølgelig service etter anbefalt bilvedlikehold, fluching av gearkasser, samt diagnosetest/siste software på Toyota. Vi anbefaler alle Toyotaeiere å følge service og vedlikeholdet som er anbefalt din bil. Serviceintervall på Toyota er hver 15.000 km eller en gang pr. år. Når du følger originalservice-programmet får du automatisk nye 12 måneder med Toyota Eurocare, frem til bilen er 15 år. Ta kontakt for tilbud.

Vårt verksted har også egen maskin for rens av automatgirkasser. Dette anbefaler vi å gjøre ved ca. 100.000 km. Det er ingen faste serviceintervaller på girkasser, dette vil ikke bli gjort ved en originalservice eller hovedservice. Fastpris 4990,-

Våre mekanikere har også lang erfaring med montering av ekstrautstyr. Vi er forhandler av Eberspächer tilleggsvarmere, monterer og tar service på disse. 

Vi reparerer og skifter frontruter på alle bilmerker. Har du hel -eller delkasko utføres reparasjon av steinsprut på glass gratis. Hvis ruten sprekker ved reparering, må ruten skiftes. Da blir det en egenandel, pris etter hvilket forsikringsselskap du har. Vi utfører ruteskift etter forskriftene. Frontrutene i dag har mange sensorer vi må ta hensyn til og bruker derfor originalruter.

DELELAGER

Vårt delelager er behjelpelige med å skaffe bildeler, tilleggsutstyr, stylingsprodukter og dekk til de fleste merker.

Delelageret administrerer også vårt dekkhotell. I den årlige prisen er det inkludert to dekkskift, renhold, lagring og tilstandsvurdering av dekkene dine.

LAKK -OG KAROSSERIAVDELING.

Vi har et godkjent karosseri -og lakkverksted, er medlem av Norges Bilbransjeforbund, og med topp moderne utstyr, høy kompetanse og faglærte medarbeidere. Her utføres diverse oppretting, lakkering og utbedringer av karosseriskader. Takst av skade er gratis, og du får fastpris på reparasjonen som må gjøres. Vi har avtaler med alle forsikringsselskap ved forsikringsskader; vi reparerer uavhengig hvilket bilmerke og forsikringsselskap du har. I mange tilfeller, eldre bilmodeller, blir hovedlyktene gule eller matte. Dette kan vi utbedre! Samt rette opp småbulker, og reparere kosmetiske skader på aluminiumsfelger. Vi reparerer "parkeringsbulker" uten lakkering, hvis bulken er slik at dette kan utføres. Ta kontakt slik at dette blir vurdert!

5 års garanti på alle skade-/ lakk reparasjoner.

SALGSAVDELING

Salgsavdelingen på Dokken Bil AS er leverandør av nye Toyotaer. Men vi tar andre bilmerker i innbytte. Derfor har vi et bredt utvalg i bruktbiler.  Det gis nybilgaranti ved nybilkjøp og bruktbilgaranti ved kjøp av bruktbil. Ved innbytte gis det innbyttetakst. Vår selger gir deg tilbud både på nybil/innbyttebil, forsikring og serviceavtaler hvis du ønsker dette. Hos oss får du skreddersydde pakker for deg og din bedrift på alt fra leasing, billån og biladministrasjon. Vi tilbyr også tilgang til online rapportering som omfatter finansiering-, administrasjon og nøkkeltallsrapportering. Rapportene vil vise kostnad på hver enkelt bil eller hele bilparken totalt. Er du i tvil om hvilken type bil du skal velge, har vi biler du kan få prøve. Samt veiledning på hvilken type som er mest egnet for ditt bruk og dine ønsker.

Er det noe du lurer på eller vil ha utbedret på din bil?       

PRØV OSS!